Начало 
Назад 
Напред 
Последни промени 
 Kопира URL страница 
 
Отпечатай тази страницаОтпечатай тази страница  
Издаване на фактури  >  Настройки за форматиран...  >  Настройки на горния кол...

Настройки на горния колонтитул на документа

  1. В празното поле въведете текста, който ще се появи в горния колонтитул на документа. Също така избирате дали текстът да се показва от лявата/дясната страна или в средата на документа.
  2. Можете също така да подравните логото, чийто размер можете да определите и като напишете произволна ширина на логото в % спрямо ширината на горния колонтитул на документа и колко пъти в % искате да увеличите логото, ако е твърде малко.
  3. Ако искате първият ред в голния колонтитул на документа да е удебелен маркиркирате тази опция.

  
Настройки на горния колонтитул на документа
  
  Изображение 1: Настройки на горния колонтитул на документа

Във формат RTF/PDF можете да зададете горния колонтитул на документа, така че да се показва графично изображение в горната част на документа, с текст, определен от PNG или JPEG файл.

В HTML формат можете да определите горния колонтитул на документа, така че в горната част на документа да се покаже графично изображение, което се определя от GIF или JPG файл.

Като щракнете върху Browse. Прегледайте, за да намерите подходящото изображение във вашите документи и го изберете, като щракнете върху него. След това го добавяте в горния колонтитул на документа, като щракнете върху бутона Качи файл:

  

С натискане на бутона Премахнете логото, логото също може да бъде изтрито, ако вече не го искате в гония колонтитул на документа.

---
Последни промени 10.03.2020 11:37:14
© E-RAČUNI CS d.o.o. 2003-2022